Domotica betekent eigenlijk huisautomatisering. Domotica integreert technologieën en diensten in huishoudens en organisaties.

Vanuit de traditionele gewoonte zijn we gewend alle technische oplossingen in huizen en bedrijven los van elkaar te zien. Door deze, vaak standaard eilandoplossingen, slim met elkaar te verbinden ontstaat domotica. Het biedt dus meer functionaliteit voor hetzelfde geld. Het vraagt wel een andere projectaanpak en benadering dan de bouw vanuit het verleden gewend is. Te vaak wordt er aan de eindgebruiker geen voorlichting gegeven over de hedendaagse mogelijkheden op het gebied van elektrotechniek. Resultaat is een woning met traditionele (lees: ouderwetse) standaard installaties met beperkingen. Na de oplevering ontbreken dan vaak de mogelijkheden om de losse systemen, zoals beveiliging, verlichting, intercom, branddetectie, deurbediening, temperatuurregeling, camera-systemen, zonneweringen, audio/video systemen nog slim met elkaar te verbinden. Een gemiste kans...

BELT installatietechniek is een ervaren partner voor het programmeren, ontwikkelen en visualiseren van elke gewenste domotica omgeving op basis van het KNX (EIB) protocol. Het integreren van alle mogelijke bedieningen bedraad en draadloos. Een correcte programmering zonder systeemfouten is een must voor het zorgeloos laten opereren van elk domotica systeem. Door continue bijscholing en gebruik te maken van de nieuwste software is BELT installatietechniek altijd up-to-date. KNX het enige systeem dat voldoet aan de Europese norm de EN50090 en de wereldstandaard ISO/IEC 14543. Hierdoor is uw installatie altijd klaar voor de toekomst. KNX vormt met de basis voor alle wereldwijde domotica ontwikkelingen.

BELT installatietechniek programmeert uw installatie compleet naar wens en zorgt voor een vlekkeloze communicatie tussen elke oplossing!

Meer weten over wat BELT installatietechniek voor u als installateur of eindgebruiker kunnen betekenen op gebied van system integration en domotica? Neem gerust contact op.

->